Stay Matte Pressed Powder | Rimmel London

By Aylin Zakirova - 1/20/2016

Пореден ден в моя блог...
    Днес ще си говорим за всеизвестната фиксираща и матираща пудра на марката .Тази пудра е феноменална! Първо ми беше препоръчана от моя приятелка (линк към блога и : http://aleks-world.blogspot.bg ), а след това гледах професионалните серии на Tanya Burr (http://www.tanyaburr.co.uk/) , където тя ползва всеки път тази пудра за всеки свой модел. И не и стигаха думите на опише, качествата на тази пудра.

     Този блогпост е фокусирана над цвета - Transperant 001, която е тяхната трансперантна пудра.  Подходящ за всеки цвят на кожата.
Както пише на опаковката на продукта, тази пудра матира и задържа продуктите под него цял ден. Първоначално бях скептична, понеже имам ужасно суха кожа, защо ми е изобщо матираща пудра. Мислех си, че ще подчертава сухите участъци на лицето ми и ще изсуши кожата ми допълнително. Но уви, грешах ! Изравнява кожата, прави кожата да изглежда фина и перфектна. Моята приятелка, е с мазен тип кожа - тя може да потвърди моите думи. Грима остава на лицето за цял ден ! Ако търсите пудра за уникално ниска цена и истински качество- с две ръце мога да ви препоръчам Rimmel Stay Matte Powder. Перфектна е и за "Baking" техниката, запечатва коректора перфектно. Аз закупих моята на промоция- която все още важи (http://www.enzo.bg/rimmel/stay-matte-pudra/ ) на цена от 3.90лв, а в дрогериите е около 6-7лв.

Надявам се да съм Ви била полезна.
               Ако търсите трайна красота, усмихвайте се постоянно!

  • Share:

You Might Also Like

0 comments