♥ Real Techniques - четки за грим поръчани от iHerb ♥

By Aylin Zakirova - 2/02/2016

 

Здравейте !! Днес реших да ви разкажа за четките на Real Techniques и моят опит със сайта iHerb. iHerb.com е американски сайт за хранителни добавки и козметика. Не, не ми плащат за да говоря за тях и за техните продукти. Сайта е много достъпен, клиентското обслужване е много добро. Помагат за всичко и отговарят на всички ваши въпроси. Много често имат уникални намаления, както и всеки нов клиент има допълнителни 5 или 10 процента, в зависимост от стойността на вашата поръчка. Аз съм поръчвала на три пъти тези четки. И трите пъти пристигнаха чрез Български пощи за две седмици. Идват опаковани много добре. Няма опасност да бъде нещо увредено. Ако имате въпроси относно начин за поръчване, заплащане и други ваши притеснения, се свържете с мен. 

Марката е създадена от Саманта и Никола Чапман. Известни са с клиповете си в Ютуб.

Първата ми поръчка беше на техният комплект четки за очи - Eye starter kit . Идват в много добре изработен кейс за четки и са 5 четки. Перфектни за хора, които сега навлизат в тази сфера. 

Първата четка е deluxe crease brush. Тя е идеална за преливане на цветове в сгъвката на окото. Има много наситени косъмчета, което прави грима приказно прелят. Най- важното е че всички четки са направени от теклон, висококачествена синтетика, това означава,че четките не са тествани върху животни. 


Втората четка от този комплект е четка за вежди. Тя е скосена четка, но според мен е прекалено дебела за такъв тип четки. Не е достатъчно прецизна. Затова лично аз ви я препоръчвам, но сте длъжни да си я закупите понеже е в комплекта. Прекалено е груба за района около очите.

Третата четка е  акцентна четка ( не толкова точен превод). Тя се използва главно за подчертаване на долния клепач или за озаряване на вътрешния ъгъл. Прекрасна четка.
Втората четка от този комплект е четка за вежди. Тя е скосена четка, но според мен е прекалено дебела за такъв тип четки. Не е достатъчно прецизна. Затова лично аз ви я препоръчвам, но сте длъжни да си я закупите понеже е в комплекта. Прекалено е груба за района около очите.

Четвъртата четка е плоска четка. Аз лично я ползвам за да засилвам интензитета на цвета без да прекалявам във външната част на сгъвката на окото. Пробвала съм да нанеса сянка на целия клепач с нея, но има по добри четки за тази цел. На мен лично ми е малка.

 Последната четка от комплекта е четка за очна линия. Не съм я ползвала до сега, за това ще премина към следващия комплект. Вторият сет четки, които си закупих са за скултуриране на лицето, също така е колекционерски сет. Обожавам ги ! Съдържа 3 четки. Те са предназначени  за контуриране и хайлатване. Това са ми 3 от най- любимите четки. 
1. Четка за скулптуриране- постига се идеален контур;
2. Четка за сетване( запечатване) - перфектна за запечатване на коректора под очите;
3.Четка тип ветрило -  идеална за хайлайтване с прахообразен хайсайтър; ( в началото не ми харесваше много, но след време я заобичах)Следващата четка която искам да ви представя е тяхната четка за пудра. Уникално мека, огромна и просто перфектна. Определено се нуждаете от една такава.

Не на последно място искам да ви представя четката им за руж - прелива перфектно. Няма руж с който да не може да се справи.
И завършвам с моя вечен любимец - Expert Face Brush. Това е мултифункционална. Повече е перфектна за поставяне на фон дьо тен. Ако искате да си закупите една четка на марката, то това трябва да е тази. 

Четките са много лесни за почистване и лесно съхнат, имат "вградена стойка" така че да може да стоят самостоятелни право. Не губят форма и не се скубят. Добра изработка и добър избор.

Дано съм ви била полезна. Ако сте прочели всичко до тук - Знайте, че сте невероятен човек! Ако имате някакво въпроси, моля коментирайте. Ще напиша пост и за моята колекция от четки за грим, така че следете ме :) 
Можете да намерите споменатите продукти тук.


  • Share:

You Might Also Like

0 comments