I-DIVINE Eyeshadow Palette | Sleek MakeUP

By Aylin Zakirova - 10/17/2016

Здравейте! Доста време не съм писала в блога, но живота беше прекрасен в Англия и се наслаждавах на всяка минута. Но имам много изненади приготвени за вас. Благодаря за търпението и нека преминаваме към този блог пост. Днес ще си говорим за две интересни палитри на марката Sleek MakeUp, които закупих наскоро. Понеже притежавам вече една от този вид и марка реших, че няма да сгреша при избора си.
Тези палитри спадат към дрогерийно качество и цена, но могат да засенчат доста от по- скъпите марки. Цената на една палитра е 26 лева в България, но ви препоръчвам ако имате път извън страната да си ги закупите в чужбина. При закупуване, те идват в черна картонена опаковка, на която са изобразени цветовете и техните имена, както и съдържанието им.
Самата палитра е в черна, пластмасова, матова опаковка, която изглежда много красиво и компактно. Когато отворите палитрите приличат на боички за рисуване.
Притежават огромно огледало и прозрачна пластина на която са написани, съответно, имената на цветовете.
Както виждате на снимките, двете палитра са коренно различни. Нека започнем с първата.
Тя се казва Ultra mattes V2 Darks. Този продукт съдържа изцяло матови цветове. Които са идеални за предстоящите есенни дни. Пигментацията е доста силна, преливат се ужасно лесно и няма огромна нужда от прекаленото наслояване на цвета. Единственото оплакване, което се преживява е, че са мъничко прашливи.
Първият ред има прекрасни нюанси на синьото, красив лилав цвят и завършва с перфектните цветове за просветляване. Вторият ред съдържа доста актуални цветове за тази година-меденото кафяво, цвят крем брюле, вишнево и така нареченото Hunter green.
Могат да се използват както и за ежедневен грим, така и за малко по- екстравагантен и актуален вечерен.
Нека преминем към следващата палитра. Тя се казва Sunset и просто крещи „ЕСЕН”. Sunset има изцяло блестящи цветове, което не я прави много практична. Но как можете да и устоите.
Тези сенки освен,че са силно пигментирани са и меки. Не се прашат. Нека започнем анализа от първия ред. Прекрасни червени и оранжеви цветове, преминаващи в по- слънчеви и летни, златно и тюркоазено синьо. Красота!
Вторият ред започва с красиви тъмни кафяви, червеникави тонове преминаващи в светли пролетни цветове. Може би по- думите ми не се е разбрало, но съм влюбена в тази палитра.
Като цяло бих завършила, че която и Sleek палитра да си закупите ще останете доволни.
Няма нищо по-хубаво от нови сенки за игра. Надявам се мнението ми да Ви е харесало. Очаквайте много нови публикации. Благодаря, че отделихте време за да посетите моят блог. До скоро. Целувки.

Ако имате въпроси или предложения свържете се с мен.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments