Първи впечатления от Аура - Гейша Колекция

By Aylin Zakirova - 11/19/2016

 Откакто разбрах, че сръбската марка Аура имат лимитирана серия, наречена Гейша "япониста" в мен нямаше търпение да се докопа до тях. Затова момента в който се сдобих със продуктите, реших да направя първи впечатления, защото нямам търпение да споделя първото си мнение с вас.


 Дизайна на самата колекция е прекрасен. Добре съобразен с темата. Бяла здрава опаковка с красив шрифт. Усещат се като обикновената опаковка от марката, но бялото ги прави по изискани и закачливи. Колекцията съдържа: две матови течни червила ( червено и пепеляво розово), два цвята мазайков руж (коралов и червеникав), прозрачна матова пудра и гел очна линия в черно. Имам продукт от всяка категория, така че мога да Ви дам цялостна представа. Ще представя всеки продукт и ще ви кажа първото си впечатление за всеки от тях. Нека започнем с червилото. Това е Aura matte lip cream. Опаковката е много различна от другите матови червила от марката. Мен лично повече ми допада. Консистенцията е същата със оригиналните им червила. Усещат се като мус, разнасят се неравномерно, но изсъхват прекрасно, плътен цвят. Не се размазват, не се трасферират. Има сладка миризма и апликатора е много удобен за очертаване. Цвета е кърваво червено. Идеален за есента или за по-специални поводи. След всички тези хвалби имам само една забележка. Днес след като го изпробвах устните ми се чувстват стегнати и изсушени. Видимо не личеше. Така че го имайте в предвид. Поставете подхранващ балсам преди употреба.


 Ще кажа две думи за миглите им също. Както знаете те са най- качествените за цената си България. Не идват с лепило, но за сметна на това са направени от човешка коса. Затова изглеждат много естествени. Препоръчвам, ако си търсите естествени и забавни мигли за празниците.

Следващият представител на лимитираната серия е гел очна линия. Идва в много изискана опаковка. Стъклено бурканче. Много по-голямо от тези на Rimmel  и L'oreal и идва със собствена четчица. Доста по- голяма и качествена от тези на другите два марки. Косъмчетата са твърди, което помага с контрола. Освен,че количеството е повече, цвета е по наситено черен. Консистенцията е уникална, мека и пигментирана. Очна линия мечта. Толкова лесно не съм разботила с гел продукт до сега. Много съм очарована. Ако е време да си сменяте очната линия - пробвайте тази!


 Нека направим този пост по-цветен и да си поговорим за много интересния руж наречен Мононоке ( предполавагам като принцесата). Нека започнем с красивата опаковка. Влюбена съм в изгледа. Но не е продукт за всеки. Мозайковия дизайн е красив и много сполучлив. Продукта е много пигментиран, затова не го препоръчвам. Има малки блестящи частици, които при добро разнасяне не се виждат. Красив продукт, но e за ценители. А и цвета е много летен. Така че можете да изберете по- червеникавия цвят наличен.


Завършваме нашата японска приказка с  матираща прозрачна пудра за лице. Този продукт наистина матира.  Много фина консистенция. Не препоръчвам за кожа друга освен мазна. Аз лично ще го ползвам само под очите. Причината е понеже определено не е прозрачна. Типичната оризова пудра с която гейшите са просветлявали лицата си. Ако сте с по-тъмна кожа, не си я закупувайте. Но за тези от вас, които имат проблем с намирането на достатъчно бяла пудра за просветляване, то вече я намерихте! И двата прахообразни продукта имат лека миризма. На мен лично не ми допада. 


Нека обобщя! Много се радвам, че притежавам колекцията. Поредните сполучливи продукти от марката. Има и лоши страни и винаги има по- добри продукти. Можете да разглеждате всички продукти на Аура в дрогерии Лили. Надявам се този тип пост да Ви е допаднал. Много се забавлявах с тези продукти. 

  • Share:

You Might Also Like

0 comments