Aura Contour palette | Luxury Dark Eyeshadow palette

By Aylin Zakirova - 1/23/2017

Здравейте, днес ще си поговорим за нови попълнения по щандовете на Aura cosmetics. А именно Aura Countor palette и Luxury Dark Eyeshadow palette. 

Всеки един от продуктите има две варианта- Fair и Dark. Като тук ще ви покажа само тъмните. Можете да ги намерите в Лили дрогерии, като цената на контуриращата палитра е 14 лева, а на палитрата с сенките е 24 лева. Във всеки магазин има тестери, така че можете пре спокойно да ги разгледате. Нека преминем към съществената част, а именно мнението ми.

Ще започна с контуриращата палитра, понеже това е нещо ново за българския пазар. Има 2-3 палитри от други дрогериийни марки, които не се предлагат в България. 
Опаковката е изискана, семпла, здрава и лесна за използване. Идеална за пътуване. Това го казвам, защото има си огледало, много компактна и цветовете могат да се използват за сенки. Идеални за ежедневен грим. Палитрата съдържа 4 цвята по 4 грама, което е доста добро количество за цената си. 

Аз смятам, че е  много хубаво,че има две разновидности, защото примерно като ги разглеждах в магазина забелявах,че палитрата fair е идеална за тези от вас с онази бяла и почти прозрачна кожа. Без притеснения за оранжев оттенък. Да, аз съм бяла, но цветовете нямат рязка разлика. И предпочитам по-тъмния, защото обичам да контурирам през лятото. Първият цвят, който има в палитрата е бананов цвят, пудра за озаряване. Тя е матова. И според мен е идентична като състав с трансперантната от Гейша колекцията. (виж тук) Даже миризмата е същата. Силно матира без да оставя кожата пепелява. Не е най- добрата пудра за запечатване на коректора под очите. 

Вторият цвят е хайлайтър, който е holographic, Има в себе си розови, лилави, сини, златни и сребърни отблясъци. Много лек. При наслояване се увеличава интензитета му. Красив, но може да е странен за някои от вас. Аз нямах такъв в колекцията си. Третия цвят е бронзерът. Който е предназначен да придаде лека топлина на лицето. Като очертава видимите сенки на лицето. Този е доста по- студен цвят от всички бронзери на Aura, които съм ви показвала (виж тук и тук). Много бързо се разнася, не е интензивен и не бихте прекалили. Наслоява се чудесно.


 И послeдния цвят е скулптуриращия цвят. С него очертаваме лицето за да изглежда то по- слабо и красиво. Този цвят е малко по- пигментиран така, че леко го нанасяйте и преливайте старателно. Като цяло продукта не е прашлив, средно пигментиран и лесен за преливане. Препоръчвам го понеже скоро няма да видим толкова сполучлив продукт под тази форма в българските дрогерии. А цената му е идеална.


Luxury Dark Eyeshadow pallete е палитра със 12 цвята сенки от всякакъв тип. Опаковката е идентична и също така наподобява визията на палитрите на Sleek. Има шаблонче със имена и номера на всяка сянка. Това е готино и иновативно за дрогериен продукт. Има доста матови цветове, което го прави прекрасен избор за ежедневието, има сенки със сатенен завършек, които са моите лични любимци и такива с по- груб брокат. Идеални за поводи.


 Аз лично предпочитам тази палитра, понеже Nude версията на палитрата е пълна с цветове, които вече имам. Тук има прекрасни лилави и розови тонове, които са много актуални и нямам нищо подобно в колекцията си. Също така палитрата идва с четка, с две страни. Която е доста дребна не бих казала, че можете да прелеете с нея цветовете добре, но за по-детайлна работа е добра.

Като цяло съм очарована от идеята на марката. Препоръчвам горещо контуриращата палитра, ако някога сте искали да пробвате нещо такова. А ако нямате нужда от толкова много сенки ви препоръчвам да си закупите единичните сенки на Aura, в цветове които бихте използвали. 
Благодаря Ви, че посeтихте моят блог. И до скоро.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments