5

Benefit #GimmeBrow

By Aylin Zakirova - 1/15/2017

Здравейте! Днес ще си говорим за продукт, който открих през 2016 година. Tова е гела за вежди на марката Бенефит. Марката, през 2016, се фокусира напълно над продуктите за вежди и създаде невероятни продукти. Много хора захвърлиха много хвалените продукти на Anastasia BH.

Нека започнем със опаковката. Външния вид на всички продукти от серията им за вежди са почти еднакви и много красиви. Но се само това, а и много удобни. Аз лично много се радвам на така приказно изглеждащи продукти. Всичко е изпипано до детайли.

Подбора на цветове е доста добър, но поради непрозрачната опаковка трудно се избира. Нямат имена. Обозначени са с числа от 1 до 5. Аз има номер 5, което е много тъмно кафяво, почти черно. Този продукт има странно съдържание. Нормален оцветен гел за запечатване на вежди, но има фибри, които се залепят за косъмчетата на веждите ти и изглежда като чели те са по гъсти и "космати". Не в лошия смисъл. Придава естествен обем.
А свойството за запечатване е уникално. Даже и по време на баня едва се измива. Продукт за вежди бетон. Това е продукт с който получавате напълно естествени вежди. Красиво подредени. И ако сте  от хората, които нямаше голяма нужда от очертаване на веждите, можете да го нанесете за секунди. Пести много време.

Продукта е пестелив, понеже четчицата не взема много продукт. Аз използвам този продукт от 4 месеца и имам сигурно за още толкова. Не съм използвала подобни продукти от друга марка. Ако сте, пишете ми кои и какво мислите за тях. Цената му е около 50лв. Малко скъпичко, но аз лично бих си го купила отново. И ако смятате,че има по бюджетен вариант, моля споделете.
 Благодаря Ви,че посетихте моя блог. 
  • Share:

You Might Also Like

0 comments