M.A.C Prep+ Prime Fix+ - Фиксиращ спрей

By Aylin Zakirova - 1/07/2017

Здравейте! Днес ще си говорим за първият и единственият продукт, който си закупих на марката M.A.C. Това е доста известна марката, предлагаща професионална козметика. Конкретно този продукт е доста известен в Интернет средите.
Fix+ е фин спрей за запечатване на грима. Също така се използва за основа, поради голямото количество глицерин в съдържанието си.  Mоже да подсилва интензитета на сенките ви.

Нека Ви дам пример. Започвате своя грим. На подготвено лице с вашия овлажнител, впръскайте равномерно количество от спрея. Изчаквате да попие. След това нанесете своята основа ( фон дьо тен, бб крем и т.н.), запечатвате с пудра, и да кажем, че искате ярък и цветен грим на очите. Напръскайте четката си със спрея и потопeте в цвета. Нанесете на клепача с потупващи движения и следователно прелейте- получавате силни цветове и много по издръжлив грим на очите. Запечатаните грима с последно впръскване.
След последно попиване, прахообразните продукти трябва да попият и изглеждат красиво и естествено. Няма да имате проблем с така наречения cakeface.Опаковката е много красива, за парите си получавате доста продукт.

Но разбира се както всеки продукт и този си има негативни аспекти. 
Първо, в пинтерест има ужасно много уроци„ Направи си сам” за този тип спрейове. Също така вече съм изпробвала спрейове на Urban Decay all nighter и Smashbox primer water. Ако искате да чуете моето мнение, моля коментираните. 
Другият минус, който е индивидуален е, че има много силен флорален аромат, който на мен не ми допада. Също така можете да подсилите интензитета на сенките, чрез капки за очи, чиста вода в спрей бутилка или термална вода (примерно Avene). 
Надявам се да съм Ви помогнала. Ако искате първо да го изпробвайте, предлага се и в travel size. Цената на малката опаковка е около 20 лева, а на голямата около 35-40 лв. Цената не е лоша, за продукт който е много икономичен. Ако имате проблем с cakeface. Това е продукта за вас. 

Благодаря, че посетихте моят блог.
Целувки. 

  • Share:

You Might Also Like

0 comments