Придобивки от Parfimo.bg | Rimmel | Bioderma | Astor

By Aylin Zakirova - 1/03/2017
Здравейте! Днес ще ви запозная с три коренно различни продукта от  Parfimo.bg - сайт за дамски парфюми. Този път реших да говоря за три коренно различни продукта, понеже в сайта се предлагат продукти от всяка категория. Избрах лак за момичетата, които имат страст към тях. Мицеларна вода за маниаците на тема грижа за кожата и много интересен компактен кремообразен фон дьо тен, за тези които обичат да изпробват нови неща.Нека започнем с първият продукт, който ме прави много щастлива, когато погледна към бурканчето. Това е брокатен лак за нокти на Rimmel. Цвета е Midnight Mistletoe. Червено, зелено, сребристо - идеалните коледни цветове. Много блестящ, но както пише на опаковката, това е топ лак, следователно не е плътен, но с гъбичка се наслоява много добре. Изсъхва бързо, но има силна миризма. Много трудно се премахва. Това ще беше най- използваният от мен лак тези празници.

Може би, сте чели много и сте гледали хиляди ревюта за този продукт от BIODERMA, а именно легендарната им мицеларна вода. Доста бях скептична, понеже беше странно, че примерно мицеларната вода на Garnier и тази на Mixa вършат много добра работа. Защо ще е толкова скъпа тази мицеларна вода? Но след като изпразних тази опаковка разбрах. Това не е само почистващ продукт, а и силна грижа за кожата. Но смятам да отделя моите впечатления в отделен пост. Но силно препоръчвам.
И нека завършим с един продукт, който доста ме изненада. Skin Match Cream на марката Astor. Както виждате това е доста тъмен цвят за мен цвят, с цел. Исках да го пробвам като кремообразен контуриращ продукт. И да върши прекрасна работа. Много кремообразна консистенция и много лесно се прелива. Проблемът е че е много пигментиран, което го прави труден за разнасяне и че е много мазен продукт, което го прави не толкова издръжлив.

Три интересни продукта от много разнообразен сайт. Разгледайте, има невероятни намаления.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments