Aura CITY Lights - Първи впечaтления

By Aylin Zakirova - 6/16/2017Здравейте! Днес ще ви представя новата колекция, която нямах търпение да заредят в България. Това е City Lights от Aura. Според мен тази колекция трябваше да се казва Summer Lights. Веднага щом получих продуктите създадох този силно озарен лятна визия със загар. Можете да ги намерите тук и в дрогерии Лили.
 Мога да ви кажа, че намерихме двойника на Mary- Lou от The Balm. Хора нападайте. Ако сте спестявали за по-скъпият продукт. Няма за какво вече. Купете си Strobing Palette. Даже е по силен от Mery- Lou. Ужасно съм изненадана. Нека уточня, говоря за първият цвят от палитрата. Розoвият леко използвах като руж. Изглежда доста натурално. А Бронзовият цвят използвах във сгъвката на окото. Тази палитра е много компактна според мен. Има малко огледалце. Което надали би помогнало много, по самата опаковка е много стабилна. Както на всички палитри на Aura. Но самите продукти се прашат ужасно много, добре отстранете излишъка от четката за да не се полепи по цялото лице. Много красива палитра. Получавате много продукт. Това е продукта, който най-много си струва от цялата колекция. Аз не съм виждала такова качество при други дрогерийни хайлайтъри. Затова реших да започна с нея.

 Нека продължим със Strobing Cream в Street Vibe. Това са цели 16 мл. силно хидтратиращ лосион със много ситен брокат. Който оставя кожата много хидратирана и озарена, но нищо откачено. Аз лично се питам къде беше този продукт, когато бях на бала си. Не се сработи добре с моят фон дьо тен, така че не препоръчвам като основа. Не съм изпробвала да смеся първо двата продукта и така да нанеса. Ще изпробвам и ще ви кажа как е. Но се влюбих в продукта. И се окъпах в него. Намазах го по цялото си тяло. Много красиво отразява. Има си помпичка. Което е голям плюс. Има лек аромат. Идеален продукт за купоните по плажа.
 Нека продължим Стробинг Стик в Street Vibe. Към този продукт все още имам смесени чувства. Много ми харесва консистенцията. Силно хидтратираща, със силен брокат. Както виждате не бих могла този цвят да използвам по скулите си, като кремообразен хайлайтър. Но го използвах по целият си клепач, като кремообразни сенки. Лесно се нанасят, бляскав грим за минути. Но все още нямам мнение от едно ползване, ще ви разкажа повече, след като си поиграя още.
Нека обобщя. Тази колекция си струваше чакането. Силно ви препоръчвам палитрата. Не я пропускайте. Тази марка ме изненадва всеки път. Ако се чудите, кои мигли съм използвала на снимките това са - Aura 02 Cat Mystic. Надявам се тези първи мои впечатления да са ви харесали. Харесайте и разпространете. До скоро. Целувки.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments