Ralena - Брокати и мигли

By Aylin Zakirova - 6/10/2017

Здравейте! Днес на бързо ще ви представя марката Ralena. И ви съветвам да се включите в моят мини giveaway. Така Ralena е сайт, който предлага брокати, мигли, четки и чанти. От марката се свързаха с мен и ми предоставиха тези продукти за тест. Но не съм спонсорирана и ще кажа 100% моето мнение, за да мога да помогна и на тях за разработването на марката. 
 Нека първо за започна, че никога до сега не съм се престрашавала да изпробвам брокат на очите си понеже имах страх от попадане в окото, а и най - евтините брокати са на марката Nyx, които преди месец се появиха на нашите пазари. Но сега имаме и по- евтина алтернатива. Даже можете да си правите блестящ маникюр или да се подготвите за някой фестивал като озарите части от тялото си. Марката предлага 14 цвята, от които около 4 са комерсиални. Но другите 10 мен лично ми направиха впечатление,че са различни. Тези брокати са произведени в Германия. Опаковката е много сладка, но за цената мисля,че количеството е малко. Но кой би използвал толкова много брокат. Бурканчето в пластмасово. Няма сифтер. Което прави използването им малко трудно. Понеже навсякъде става брокат. Аз не бях сигурна дали тези брокати дали за подходящи за нанасяне по клепачите. И сега не съм много сигурна, понеже попаднаха в окото ми и при премигване усетих дращене. Предупреждавам, че ако искате да ги използвате по очите си много внимателно подхождайте. Но как да не си нашариш очите, така хубави блестят. Аз се влюбих в броката. Надявам се и скоро да пробвам други марки.
Bondi Blue
 Съжалявам за лошите снимки, но е много трудно заснемането на брокат. Получих 5 броката и се надявам скоро да заснема друг грим с тях. Мисля да продължа да ги използвам.
Aquamarine Dark

Finn

Firebrick

Orange Tea 

 Нека преминем към миглите. Те са в типичната за всяка марка опаковка. И изглеждат много познати, защото се произвеждат във фабриката, където произвеждат Red Cherry lashes. Цената им е много ниска. И е идеална за всеки от вас, който е искал да експериментира. Не идват с лепило. За сега са само три вида, но сайтът щях да се разрастне. Тези три вида са много натурални и семпли. Номерът който нося на снимките аз е #415. Мога да ви кажа, че са идентични със Ardell demi wispies. Но имам какво да кажа и за миглите. Идеално са за поставяне на грим със брокат, понеже трудно се чертае очна линия върху брокат. И не се налага да им скривате лентата. Но трудно се отлепят от опаковката имат неземно силно лепило, при което когато не внимавате можете да ги повредите. Също така поради дърпането. Губят формата си. Но са леки удобни и си струват.
#747

#523
 Искам да си поговорим и за фикс гела на марката. Това е "лепило" за брокат. Което нанасянето преди броката. И е в много сладка опаковка. С добър апликатор. Цената е невероятна. Произведено е във Великобритания. Има силна и остра миризма на химикали. Което ме притесни понеже имам много чувствителна кожа. Но нямах проблеми. Много помага със залепянето. Няма текстура на лепило, а е като гланц за устни. Не е отличен продукт. Понеже броката при мигане започна да се разхожда. Но за експеримента и ако имате нужда от подобен грим веднъж препоръчвам. Защото аз бях много скептична към продукта, но той ме изуми. Че върши подобна работа имайки в предвид текстурата и цената му

 Нека завърша. Това са много интересни продукти, който се откриват трудно в България или за на много високи цени. Според мен ако имате страст към малко блясък експериментирайте. Ще се влюбите. Моля имайте в предвид забежките по- горе. И оставете грима на лицето за края. Брокатът полепва по лицето. Лесно се отстранява с мокра кърпа.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments