SuperStay Better Skin Foundation - Maybelline

By Aylin Zakirova - 7/28/2017

 Здравейте! Днес ще ви представя моят нов заместник на вечният Revlon colorstay. Не обичам да експериментирам със фон дьо тени, понеже в дрогериите е много трудно намирането за цвят, текстура и плътност. Но благодарение на Parfimo.bg имам щастието на ви представя BETTER SKIN на Maybelline. Можете да го намерите в секцията е декоративна козметика на Parfimo.bg.
 Нека започнем от опаковката. Опаковката е стъклена и най- важното има помпичка. Помните ли колко време отне на Revlon да си смени опаковката? Предлага се в достатъчно цветове. Този фон дьо тен е по- скоро за хора със мазна кожа, но тези от вас, които са като мен. Лятото кожата ми става по-нормална и има нужда от малко матиране. Ще ви допадне. Какво виждате на снимката запазва натуралното сияние. А покритието е невероятно. По- покривен е от Colorstay. Нямате нужда от голямо количество. Харесва ми завършека както и със четка, така и с гъбичка. Нанасяйте бързо, изсъхва сравнително бързо. Не прекалявайте с количеството, много бързо "кейква". За моят тип кожа и в летните горещини на 10-тия час започва да лъщи и да се губи в зоната на носа и брадичката. Според рекламата получавате силно покривен, матиращ фон дьо тен със съвършен завършек. Самата формула съдържа витамини и серуми, подобряващи изгледа на кожата ви за 3 седмици. Аз използвам този продукт от месец и половина. Ми, не съм забелязала промяна в кожата си, но не съм получавала нито пъпчици, нито запушени пори. Така че е доста добър продукт.
Но, стигнахме и до частта, където трябва да ви кажа, че всички цветове, които се предлагат са със розов подтон. Сложно е да го обясня, но в началото при нанасяне получавате идеален цвят със жълт подтон и до минути се окислява и става розов. Това може би е добре за тези от вас които са с розов подтон, нападайте, няма да съжалите, но за другите от вас много добре нанесете. Има начин за справяне със този проблем и то е да нанасяте докато ви заболи ръка. И не нямат цвят за най-бледите от вас. Надявам се да споделите и вашите отзиви за този фон дьо тен. Но за сега той замести моят любимец.
И за да не е толкова кратък този пост искам да допълня поста с този прекрасен продукт, който препоръчвам с две ръце. Това е серум за коса Strapiz Vital Repair Dual  Hairtip Serum. Много изгорен. Мирише на скъп парфюм. Не отежнява, попива бързо и имате нужда от минимално количество. Много добре овлажнява косата, без да я омазнява. Изумена съм как може толкова евтин продукт да се справя така чудесно. А и бутилката е стъклена.


Ако сте си харесали, някои от двата продукта посетете Parfimo.bg
Благодаря, че посетихте сайта ми. Очаквам ви отново. Последвайте ме във всички социални мрежи, ще се радвам да ви видя там!
Целувки.


  • Share:

You Might Also Like

0 comments